BEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen worden afgestemd op uw huidtype en wensen, die uitgevoerd worden met de hoogwaardige producten van Webecos. De producten bestaan uit de therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitamine, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten. Dit zijn belangrijke elementen waarvan is aangetoond dat ze helpen om het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Door het gebruik van huidvriendelijke ingrediënten afkomstig uit natuurlijke bronnen komen allergische reacties nagenoeg nooit voor. Onze gezichtsbehandelingen staan in het teken van ontspanning en huidverbetering.

Naast onze reinigende en complete gezichtsbehandeling, bieden wij ook behandelingen aan voor tieners met een onrustige huid. Wij hebben hiervoor een afgeronde acné-specialisatie.

Ook werken wij met losse modules die apart geboekt kunnen worden of uitgevoerd kunnen worden in combinatie met een gezichtsbehandeling. Denk daarbij aan het harsen, verven en stijlen van de wenkbrauwen.

Harsbehandelingen

De harsbehandelingen worden uitgevoerd met de wax van Lycon, een prachtig merk met natuurlijke ingrediënten. De wax is geschikt voor de meest gevoelige huid en verwijderd haartjes vanaf 1 millimeter.

Wax behandelingen bieden wij zowel voor het gelaat als het lichaam aan.

Pedicure behandeling

In onze pedicure salon behandelen wij alle voetproblemen en de cosmetische voet.

En tevens streven wij ernaar om al u voetproblemen op te lossen zoals het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en het behandelen van ingegroeide teennagels. Bij ons staat een pedicure behandeling ook in het teken van ontspanning daarom sluiten wij altijd af met een heerlijke scrub en voetmassage. Indien gewenst is het lakken van de nagels mogelijk.

Een pedicure behandeling helpt je snel en effectief weer aan mooie en gezonde voeten.